Oma’s Brievenbus traktaties voor de zaak

Als opa tussen het werken door zijn welverdiende bak koffie komt drinken, weet oma wel raad om hem weer nieuwe energie te geven voor de rest van zijn werkdag. Psst, niet doorvertellen hoor: opa krijgt dan een extra groot stuk taart!

 

Oma zweert bij dat geheimpje en daarom kun je nu ook al haar traktaties voor de zaak bestellen. De Brievenbustaarten zijn een prachtige aanvulling op een relatiegeschenk, doen het goed op tafel tijdens een bespreking of zijn een leuk presentje voor een gewaardeerde werknemer. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij en oma denken graag met je mee om er een succes van te maken. 

 

Waarvoor Oma’s Brievenbustaart onder andere is in te zetten:

  • Relatiegeschenken
  • Mooi bedankje na een succesvol afgeronde opdracht
  • Traktatie voor je klanten
  • Aanvulling op kerstpakketten
  • Decembertraktatie 
  • Uniek thuiswerkcadeau
  • Een jubileum geschenk
  • Verjaardagsattentie voor jullie werknemers

Getrakteerd worden op je verjaardag, dat wil elke werknemer!

Hoe leuk is het om ook door je werkgever verrast te worden op je verjaardag? Daarvoor heeft oma de slimme Werknemers Felicitatie Service bedacht.

Hoe werkt het? Nou dat is simpel: Jij levert als werkgever een Excellijst met daarop de namen en geboortedata van je werknemers aan en oma en haar team zorgen ervoor dat ze een heerlijke verrassing, op hun verjaardag, op de deurmat vinden! Natuurlijk kun je zelf bepalen welke traktatie dat moet zijn, maar je mag het ook aan de vindenrijkheid van oma over laten. De gegevens die je verstrekt verwerken wij natuurlijk volledig volgens de AVG-richtlijnen en vernietigen we na gebruik. Betaling kan op naam van jullie organisatie middels een factuur. 

Oma is niet voor één gat te vangen

Dat de details het afmaken, heeft oma in haar oren geknoopt. Daarom denkt ze graag met je mee om je zakelijke traktatie tot een groot succes te maken. Een uniek kaartje bij de mailing? Het kan. Heel grote aantallen bestellen? Laat je creativiteit de vrije loop! Oma weet dat jij het druk hebt met je zaak en dus pakt ze alles voor je uit handen. Betaling kan uiteraard achteraf geschieden. Van het bakken van de traktatie, tot het verpakken in de unieke Brievenbusdoos tot het plakken van de adressticker en het aanleveren van de hele zending bij de post. It’s a piece of cake!

 

Er is niets lekkerder dan na noeste arbeid verwend te worden met een lekker stukje taart. Echt waar, hij smaakt nóg verrukkelijker als je er iets voor hebt moeten doen!

Liefs, Oma

 

Heb je al een idee wat je voor traktatie wilt? Of kan oma je nog meer vertellen over haar Brievenbustaarten voor de zaak? Vul dan het onderstaande formulier en we nemen gewoonlijk binnen 1 werkdag contact met je op:

Aanvraag zakelijke bestelling