Groot zakelijk succes begint met een klein gebaar

Of jouw medewerkers tijdens het werken iets lekkers verdienen of wanneer jouw relaties de targets van deze maand hebben bereikt. Zakelijk succes vieren doe je met taart en daar weet oma nou toevallig het beste recept voor.

Offerte aanvragen

Groot zakelijk succes begint met een klein gebaar Waarom Oma's Brievenbustaart het ideale zakelijke geschenk is

  • Zo van het land tot in de brievenbus
  • Beschikbaar in grote aantallen
  • Snelle verse levering naar verschillende adressen
  • Te personaliseren naar jullie zakelijke wensen
  • Voor ieder zakelijk succes! 

 

Getrakteerd worden op je verjaardag, dat wil elke medewerker! 

Hoe leuk is het om ook door je werkgever verrast te worden op je verjaardag? Daarvoor heeft oma de slimme Werknemers Felicitatie Service bedacht.

 

Hoe werkt het? Nou dat is simpel: Jij levert als werkgever een Excellijst met daarop de namen en geboortedata van je werknemers aan en oma en haar team zorgen ervoor dat ze een heerlijke verrassing, op hun verjaardag, op de deurmat vinden! Natuurlijk kun je zelf bepalen welke traktatie dat moet zijn, maar je mag het ook aan de vindenrijkheid van oma over laten. De gegevens die je verstrekt verwerken wij natuurlijk volledig volgens de AVG-richtlijnen en vernietigen we na gebruik. Betaling kan op naam van jullie organisatie middels een factuur. 

 

Deze bedrijven gingen u voor

Wie zijn wij? Over Oma's Brievenbustaart

Al generaties lang worden er in onze familiebakkerij in Gorinchem elke dag ambachtelijke taarten gebakken. Met een recept van Oma Lenie en lokale ingrediënten bakken we er op los. We ontdekten een manier om de taarten zo te verpakken dat ze door de brievenbus passen. Zo ontstond Oma's Brievenbustaart

 

Oma zweert bij onze recepten en daarom kun je nu ook al haar traktaties voor de zaak bestellen. De Brievenbustaarten zijn een prachtige aanvulling op een relatiegeschenk, doen het goed op tafel tijdens een bespreking of zijn een leuk presentje voor een gewaardeerde werknemer. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij denken graag met je mee om er een succes van te maken!  

Aanvraag zakelijke bestelling

Kan ik een proeftaart bestellen voorafgaand aan mijn aanvraag?

Afhankelijk van de aanvraag is dat zeker mogelijk! Neem contact met ons op door middel van het zakelijk formulier op deze pagina. 

Kan ik ook voor grotere aantallen bij Oma's Brievenbustaart terecht?

Dat is zeker mogelijk! Omdat wij al onze brievenbustaarten met de hand maken, zijn we heel flexibel en kunnen we aanvragen naar wens oppakken. 

Hoe gaat een zakelijke bestelling in zijn werking?

Voor onze Oma's Brievenbustaarten kunt u gemakkelijk een Excel adressenlijst aanleveren per e-mail, alsmede de tekst die u eventueel op het kaartje had gewild en de factuurgegevens. Betaling kan dan op factuur, achteraf plaatsvinden. Uiteraard zullen wij de adressenlijst na gebruik weer, volgens AVG richtlijnen, vernietigen. 

Wij zullen vervolgens zorgdragen voor het bakken van de taarten, het inpakken en het verzenden naar de aangegeven huisadressen via PostNL. 

Hoe gaat Oma's Brievenbustaart om met privacy gevoelige gegevens?

De adresgegevens, welke u middels een Excel bestand, per e-mail kunt aanleveren, zullen wij met uiterste zorg behandelen. Uiteraard zullen wij de gegevens na gebruik, volgens AVG richtlijnen, vernietigen. 

Daarnaast kunt u er ook voor kiezen de adressenlijst beveiligd, voorzien van een wachtwoord, naar ons op te sturen. 

Kan Oma's Brievenbustaart ook taarten naar het buitenland verzenden?

Dat is zeker mogelijk! We hebben verschillende brievenbustaarten, zoals onze boterkoek, brownie, amandelcake, notencake en gevulde speculaas, welke we regelmatig naar het buitenland verzenden. Doordat we de taarten uiterst vers op de post doen en de natuurlijke conserverende grondstoffen in deze producten, zijn deze brievenbustaarten langer houdbaar (2 a 3 weken) en daardoor beter geschikt voor verzending over de langere afstand. 

Zijn er ook mogelijkheden als het gaat om allergieën?

Recentelijk hebben we een glutenvrije optie aan ons assortiment toegevoegd: onze luxe Brievenbus Bonbons. Verder kunt u bij elk product de ingrediënten terugvinden. 

Kan ik als organisatie ook zelf een kaartje of brief aanleveren?

Dat is mogelijk! In overleg kunnen we bekijken wat de mogelijkheden zijn om eigen kaartjes per post naar ons op te sturen, welke wij bij de brievenbustaarten kunnen voegen. 

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op

Neem contact op